Over ons

Willem Dijkstra

willem-dijkstra

Uit eigen ervaring weet ik dat mijn levenspad altijd mijn levenspad is geweest en altijd zal zijn. Zo geldt dat ook voor jou en ieder ander mens. Hoe lastig en/of vreugdevol de weg ook is, het maakt deel uit van de totale weg. Om die reden geloof ik ook niet dat mensen in essentie kunnen veranderen; wel bewuster worden of kunnen transformeren. Mijn lijfspreuk is; ‘niet beter worden dan een ander, maar bewuster worden dan gisteren’.

Het grote deel van mijn carrière ben ik in de huisvestingssector actief geweest. Door een intermenselijke ervaring is mijn hele leven zowel letterlijk als figuurlijk op zijn kop gezet. Ik moest vanuit een totale leegte iets heel nieuws opstarten. Ik ben daarmee door een diep dal gegaan, ben gekomen waar ik nu sta en doe wat ik ‘moet’ doen.

Mijn talenten komen het beste tot hun recht wanneer het thema van de cliënt iets te maken heeft met een verdiepingsslag van het menszijn. Ik geloof werkelijk dat het leven een geschenk is en dat het leven ons vraagt om het leven volmondig te leven.

Thea Dijkstra de Boer

thea-dijkstra-de-boer

In 1988 koos ik ervoor om op een creatieve wijze met mensen aan de slag te gaan. Ik wilde niet verplegen of verzorgen maar juist een appél doen op hun mogelijkheden. Mijn doel is mensen bewust te maken van hun eigen vermogens, van hun talenten en hun kwaliteiten. Ze opnieuw te laten ervaren hoe rijk hun innerlijk leven is waardoor ze een beter en gelukkiger leven kunnen leiden.

Mijn eigen ontwikkeling liep synchroon aan de mensen met wie ik mocht werken. Ze waren als het ware spiegels voor mij. Alhoewel ik de afgelopen decennia veel kennis door studies heb opgedaan, vond mijn werkelijke vorming tot Life Coach & hypnotherapeut plaats middels de gebeurtenissen in mijn praktijk en het dagelijkse leven.

Bij Promising People coach ik mensen die op zoek zijn naar de realisatie van hun ware zelf. Nadat de ontvouwing heeft plaatsgevonden is het van cruciaal belang dat je met de verworven ontvouwing in je dagelijks leven aan de slag gaat.

Sonja Laanen

sonja-laanen

Soms kan een mens lang vasthouden aan een oude koers, ook al is deze ziekmakend of voelt het onvrij. De angst om los te laten en te verdwalen in de mist van onbekende mogelijkheden werkt verkrampend. Uiteindelijk zorgen de omstandigheden er echter zelf voor dat een mens flink losgeslagen wordt, om zijn ware bestemming te kunnen bereiken.

Sinds 1996 heb ik lange omzwervingen gemaakt, zowel in de buitenwereld als naar binnen toe, om een staat van innerlijke vrijheid te realiseren. Dankzij mijn vele reizen, burn-out en rouwverwerkingen, heb ik geleerd dat échte vrijheid binnenin jezelf ligt en niet in de buitenwereld. Loslaten is niet verliezen maar durven vertrouwen en in overgave komen.

Mijn coach-specialisatie is innerlijke vrijheid, om echt contact te maken met je verlangens, kwaliteiten en kracht (jouw unieke levensontvouwing) en van daaruit te creëren. Ik ondersteun je daar graag bij, zodat je je volle potentieel kunt gaan leven en steeds vrij en afgestemd kunt kiezen.

 

Privacy

Ons werk brengt met zich mee dat we een aantal zaken van jou willen weten. Natuurlijk moet je de zekerheid hebben dat jouw privacy wordt beschermd en dat er met jouw gegevens geen dingen gebeuren die je niet wilt. Daarom hanteren wij een privacy regeling. Hierin kan je lezen hoe we met jouw gegevens omgaan. Dit privacy reglement wordt door ons toegepast en geldt zolang het in overeenstemming is met de Wet Bescherming Persoonsgegevens.

Geheimhouding
Alles wordt door ons vertrouwelijk en onder geheimhouding behandeld, en dan in principe alleen door de consulent/trainer die je begeleidt. We verstrekken geen informatie over jou aan derden. Daar wijken we alleen van af in het belang van jouw traject, bijvoorbeeld voor een beroepskeuze test, een bemiddeling of een opleiding.

Gedragscode
Het doel van deze gedragscode is om de ‘professionaliteit’ van beroepscoaches onder woorden te brengen en deze omschrijving als leidraad te laten dienen voor het professioneel functioneren van coaches.